Etapp 4, Malmö

MALMÖETAPPEN 2014

 

 

 

Nytt för i år är att även cykelglada skåningar i fastighetsbranschen kommer att få chansen att umgås under trevliga former!

Låt er inte skrämmas av namnet Fastighetsgirot! Hela meningen med tillställningen är att vi cyklar tillsammans (alla skall med!) umgås, har en klassisk cykelfika på vägen och, för den som vill, avslutar med något att äta och dricka efter målgången.

Starten kommer att ske vid Bianchi Cafe vid Caroli City i centrala Malmö måndagen den 19 maj kl 14:00 (kom gärna lite innan så att ni hinner få ordning på materialet). Parkeringsmöjlighet finns i garaget under Caroli City. Efter genomgång och instruktioner kommer vi att köra en runda på ca 8 mil (77 km för att vara exakt). Banan kan du studera närmare här!

 

På vägen kommer det att erbjudas fika som sponsras av Bergman & Eek Advokat AB på ett klassiskt, men än så länge hemligt, cykelhak öster om Malmö. Om allt går som planerat kommer vi att vara tillbaka vid starten ca kl 17:30 då det kommer att finnas möjlighet att fylla på depåerna på Bianchi Cafe.

Anmäler er gör ni direkt till mig på anders.stalarm@fforum.se eller telefon 0706-926840. Ange namn, företag, mailadress, mobilnummer samt om du avser att äta på Bianchi Café efter loppet.

 

 

 

Copyright © 2012 FORUM FASTIGHETSEKONOMI AB | Huvudkontor: Kungsgatan 29, Box 7044, 103 86 Stockholm | Tel 08 696 95 50 | info@fforum.se