Etapp 4, Ekerö

STOCKHOLM EKERÖETAPPEN 2014

 

 

 

Nu börjar pusselbitarna falla på plats och idag kunde vår förträfflige baningenjör Kent Pergéus meddela att skapelsen var färdigdesignad, bansträckan 2014.

 

Det blir alltså Ekerö som är platsen för loppet denna gång och det blir en utflykt utöver det vanliga. Start och mål

preliminärt blir dock i centrala stan, nämligen Kungsbroplan. Sträckan handlar om ca 80 km.

 

 

Depåvärd i år är BFAB. Företaget ställer upp med dryck och tilltugg både vid start/mål och vid depå ungefär i mitten av banan. Viss enklare cykelservice kommer även att kunna tillhandahållas. När vi väl är i mål så kommer vi att ta oss till BFABs lokaler på Kungsbroplan 3A och för en enklare förtäring och inte minst möjlighet att diskutera vår fantastiska bedrift som vi då nyss genomfört.

 

Loppet startar klockan 15:00 (prick!) och det rör sig alltså om måndag 19 maj. Räkna med att vi kör i

snitt kring 28 – 30 km/h. Vi lägger in ett par temposträckor på cirka 3 – 5 km, för er som vill dra på lite extra. I övrigt kommer gruppen att vara hårt ihoplimmad och vi har särskilda ”poliser” som ser till att detta sköts. I fjol uppträdde vi som en våt dröm på den punkten.

 

Med detta sagt kan jag härmed högtidligt förklara att

vändkorsen till anmälningskontoret har öppnat!

 

Du anmäler dig per mail på mailadress po.skoog@fforum.se. Det räcker med att du anger vad du heter, var du jobbar och gärna tel nummer också. En sak till ska du ange och det är om kommer med på after-biken så att vi kan proportionera rätt mängd käk (samt om du har önskemål om någon särskild kost). Och du vet ju att Fastighetsgirot är helt gratis. Du vet också att det inte är ett tävlingslopp utan en behaglig träningsrunda och du kör på s k ”egen risk”, dina försäkringar som får plockas fram alltså om något elände skulle dyka upp.

Mer information kommer.

 

Möjligen kan vi inte ordna med omklädnings-möjligheter denna gång.

 

 

Bilder från Ekeröetappen hittar du här i galleriet!

Copyright © 2012 FORUM FASTIGHETSEKONOMI AB | Huvudkontor: Kungsgatan 29, Box 7044, 103 86 Stockholm | Tel 08 696 95 50 | info@fforum.se